Yüksekokulumuz Öğretim Görevlileri Kübra TEKAYAK ve Selvi CİNGÖZ tarafından 07.12.2023 tarihinde 'CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri' konulu webinar etkinliği düzenlendi.

Özel Ankara Güven Hastanesi İşe Alım Yöneticisi Sayın Berna TEZCAN’ın konuşmacı olarak katıldığı 'CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri' konulu 'CV Hazırlama Teknikleri, CV Hazırlanırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar, Mülakat ve Mülakat Türleri, Mülakat Öncesi, Mülakat Anı ve Mülakat Sonrasında Yapılması Gerekenler, Mülakat Simülasyonu vb konuların anlatılmasıyla devam eden webinar etkinliği, katılımcılarımızın soru-cevap bölümü ardından sona erdi.

Üniversitemiz öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi; bizlerle değerli bilgilerini paylaşan Sayın Berna TEZCAN'a, Yüksekokulumuz Yönetimi’ne, webinarın gerçekleştirilmesinde gerekli desteği sağlayan Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yücel Çetinceviz’e ve etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkür dileklerimizle sonlandırıldı.