Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Dr. Mustafa KARGA Erasmus+ KA 131 Personel Hareketliliği kapsamında Yunanistan / Aegean Üniversitesinde

Yüksekokulumu Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Başkanı Öğr. Gör. Dr. Mustafa KARGA  "Erasmus+ KA 131 Personel Eğitim Alma Hareketliliği Programı" kapsamında 11-14 Haziran 2024 tarihleri arasında Yunanistan / Chios Adası, Aegean Üniversitesinde (University of the Aegean, The Department of Shipping, Trade and Transport) bulunmuştur.

Program kapsamında düzenlenen oturumlarda Dr. Mustafa KARGA’ ya University of the Aegean akademisyenlerinden Dr. Anna Maria KOTRIKLA ve Dr. Ioannis DAGKINIS tarafından ‘’Deniz Taşımacılığı ve Çevreye Etkileri’’ ve ‘’MARPOL Uygulamaları’’ konularında çeşitli bilgiler verilmiştir. Ayrıca akademik anlamda mevcut projelerle alakalı karşılıklı bilgilendirilme yapılmış ve ileride yapılacak bilimsel araştırmalar ve öğrenci faaliyetleri için işbirliği temennilerinde bulunulmuştur. Uluslararası ilişkileri güçlendirmek için temaslarımızın sıklaştırılması gerekliliğine vurgu yapılmıştır. Karşılıklı iyi niyet dilekleri ve Dr. Anna Maria KOTRIKLA’ ya faaliyet sürecindeki emekleri için teşekkürlerin sunulmasının ardından Öğr. Gör. Dr. Mustafa KARGA yurda dönmüştür.