Yüksekokulumuz Lisede Tanıtıldı

Meslek Yüksekokulumuzdaki bölümler 04.06.2024 tarihinde İnebolu İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine tanıtıldı. Akademik personelimiz Öğr. Gör. Dr. Gülşen Gündoğdu okulumuz hakkında genel bilgilendirme yaptıktan sonra Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı hakkında bilgilendirme konuşması yaptı. Öğr. Gör. Yeşim Dikici hocamız Deniz ve Liman İşl. Programı hakkında, Öğr. Gör. Gökçe Durmuş hocamız Eczane Hizmetleri Programı hakkında, Öğr. Gör. Filiz Akgüç hocamız ise Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı hakkında lise öğrencilerine bilgilendirme yaptı. Etkinlik kapsamında ilgili bölümlerin kabul şartları, bölüm ders planları, istihdam alanları ve dikey geçiş sınavı ile geçiş yapılabilen bölümler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.