ORYANTASYON EĞİTİMİ VE TOPLUM SAĞLIĞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Yüksekokulumuzda 03.11.2021 tarihinde öğrencilerimize yönelik oryantasyon eğitimi ve toplum sağlığı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Oryantasyon kapsamında; Üniversitemiz ve Yüksekokulumuzun işleyişi hakkında genel bilgilendirilmeler yapıldıktan sonra ALMS, UBYS kullanımına dair videolar izletilmiş olup, Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliklerine ilişkin gerekli bilgilendirilmelerin yapılmasının ardından öğrencilerimizden gelen sorular cevaplandırılarak program bitirilmiştir.

Oryantasyon eğitiminin tamamlanmasının ardından İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Serhat BEYAN, Tabip Ahmet Fatih SAMUR, Hemşire Nurcan ZIPIR ve Hemşire Simge ALTIKULAÇ tarafından öğrencilerimize Covid-19 aşısının önemi hakkında bilgilendirme yapıldı. Eğitimin ardından öğrencilerimizden gelen soruları cevaplayan heyet gönüllü olan öğrencilerimize kampüste kurulan aşı standında aşı uyguladı.