ÖSYM SINAV BİNALARI TESPİT ÇALIŞMASI VE DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÖSYM sınav merkezleri için ÖSYM Koordinasyon görevlileri Hülya ÇALIŞKAN, Bilge SOYDAN ve İlçe Milli Eğitim Müdür V. Hakan CİVELEKOĞLU tarafından Yüksekokulumuzdaki sınav salonları gezilerek tespit çalışması yapıldı. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yücel ÇETİNCEVİZ, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Hakan CİVELEKOĞLU, Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa KARGA ile birlikte ÖSYM İl Koordinatörlüğü Merkezi Görevlileri Hülya Çalışkan ve Bilge SOYDAN'ın katılımıyla sınav salonlarındaki tespit çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca, Dış Paydaş Toplantısı'nda Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yücel ÇETİNCEVİZ, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Hakan CİVELEKOĞLU, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Mustafa KARGA ve ÖSYM İl Koordinatörlüğü Merkezi Görevlileri Hülya Çalışkan ve Bilge SOYDAN bir araya geldi.