ÖĞRENCİLERİMİZİN  KONAKLAMALARINA DAİR İSTİŞARE TOPLANTISI

İnebolu Kaymakamımız Ahmet Vezir BAYCAR; 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Meslek Yüksekokulumuzu kazanan öğrencilerimizin konaklamalarına yardımcı olunması amacıyla, 17.08.2022 Çarşamba günü, Kaymakamlık Makamı’nda, saat 09:30’da Belediye Başkanımız Mustafa Huner ÖZAY, Okulumuz Müdür Vekili Gülşen GÜNDOĞDU, Müdür Yardımcısı Mustafa KARGA ve Yüksekokul Sekreteri Burhan KARAGÖZ ile; aynı gün 14:00’te ise sabahki ekiple beraber ilçemizde hizmet veren özel pansiyon ve otel sahipleriyle toplantı düzenledi.

Öğleden sonraki toplantıya aşağıdaki işletme sahipleri katılmışlardır. Öğrenciye en iyi hizmetin sunulmasına dair görüş ve önerilerin ardından yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, velilerimize, işletme sahiplerine ve tüm eğitim-öğretim camiasına hayırlı olması dilek ve temennileriyle toplantı sonlandırıldı.

TOPLANTIYA KATILAN OTEL VE PANSİYON İŞLETME

Sıra No