Miniklerle Büyükler Biraraya Geldi

İnebolu Kaymakamlığı ve İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve İnebolu Meslek Yüksekokulunun ev sahipliği yaptığı, Korupınar İlkokulu öğrencilerine düzenlenen piknik etkinliğine Kaymakamımız Ahmet Vezir BAYCAR, İlçe Emniyet Müdürü Ali Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Civelekoğlu katıldı.

Miniklerle ve öğrencilerimizle eğlenceli vakit geçiren Kaymakamımız çeşitli hediyeler dağıttıktan sonra MYO’ nu ziyaret edip öğrencilerle sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce miniklere ve öğrencilerimize yemek ikramı yapıldıktan sonra karşılıklı görüş alışverişi ve iyi niyet dilekleri ile etkinlik son buldu.

Etkinlikte ev sahipliği yapmamıza vesile olan İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Vezir BAYCAR’ a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Civelekoğlu’ na, organizasyonu düzenleyen ve görev alan İlçe Milli Eğitim öğretmenlerimize, personeline ve yüksekokul personellerimize teşekkür ederiz.