MEDULA VE ECZANE OTOMASYON PROGRAMLARI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Yüksekokulumuz Eczane Hizmetleri Bölümü akademisyenleri tarafından düzenlenen, bölümümüz dış paydaşlarından 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası tarafından belirlenen,  İnebolu Eczanesi Ecz. Buse Nur ÖVEÇ ER’in konuşmacı olarak katıldığı ‘MEDULA VE ECZANE OTOMASYON PROGRAMLARI’ konulu eğitim 15.05.2024 tarihinde saat 15:00’da birimimiz akademisyenlerinin ve bölüm öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ecz. Buse Nur ÖVEÇ ER’in tanıtımıyla başlayan, Eczacılıkta Medula uygulamaları, Medula Sistemi’ne kağıt reçete ve elektronik reçete girişi, rapor işlenmesi, renkli reçetelerde yapılması gereken işlemler, sıralı dağıtım reçeteleri, eşdeğer ilaç sorgulama, emanet ilaç sistemi, İTS kod girişleri, majistral reçete girişi, iade reçete, fatura sorgulama ve fatura sonlandırma işlemleri, Botanik Otomasyon Programı, perakende satış işlemleri gibi konuların anlatılmasıyla devam eden eğitim katılımcılarımızın sorduğu soruların Ecz. Buse Nur ÖVEÇ ER tarafından cevaplandırılmasıyla devam etti.

Bölümümüz öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği eğitim Ecz. Buse Nur ÖVEÇ ER’e, Yüksekokulumuz Yönetimi’ne, eğitimin gerçekleştirilmesinde gerekli desteği sağlayan Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yücel Çetinceviz’e ve etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkür dileklerimizle sonlandırıldı.

Eğitimin ardından Ecz. Buse Nur ÖVEÇ ER’e Yüksekokulumuz tarafından hazırlanan ‘Teşekkür Belgesi’ takdim edildi.