Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Kızılay ve Ulusal Güvenli Kan Bağışı

08.05.2024 tarihinde Öğr. Gör. Dr. Mustafa KARGA, Öğr. Gör. Kübra TEKAYAK ve Öğr. Gör. Selvi CİNGÖZ tarafından İnebolu Meslek Yüksekokulu öğrencilerine "Kızılay ve Ulusal Güvenli Kan Bağışı" etkinliği düzenlendi.  Kastamonu Kızılay Şubesi ve Kastamonu Üniversitesi Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu’nun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik Salime Şeyma Doğan’ın Kızılay ve Kızılay Faaliyet Alanları hakkındaki sunumuyla başlayıp daha sonra Cengizhan Muratoğlu’nun Kan Bağışı, Kök Hücre Bağışı sunumuyla devam etti. Etkinlik sonunda katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Birimimiz öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, bizlerle değerli bilgilerini paylaşan Cengizhan MURATOĞLU’na, Salime Şeyma DOĞAN’a ve Mehmet DEMİRAY’a  Yüksekokulumuz Yönetimi’ne, söyleşinin gerçekleştirilmesinde gerekli desteği sağlayan Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yücel ÇETİNCEVİZ’e ve etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkür dileklerimizle sonlandırıldı. 

Eğitimin ardından etkinliğimize katılan Cengizhan MURATOĞLU, Salime Şeyma DOĞAN ve Mehmet DEMİRAY’a Yüksekokulumuz tarafından hazırlanan ‘Teşekkür Belgesi’ takdim edildi.

Ayrıca etkinliğin düzenlenmesi için gerekli desteği sağlayan Kastamonu Kızılay Şubesi ve Kastamonu Üniversitesi Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu’na teşekkür ederiz.