Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ (Ekim)

İnebolu Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Öğr. Gör. Kübra TEKAYAK ve Eczane Hizmetleri Programı Öğr. Gör. Selvi CİNGÖZ tarafından 2022- 2023 Bahar Dönemi başlayan ve aylık periyotlarla gerçekleştirilen "HER AY BİR KİTAP OKUYORUZ" etkinliği 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi itibariyle tekrar faaliyet göstermeye başlamıştır. Bu kapsamda 04.10.2023 tarihinde saat 12:00’de birimimiz kütüphanesinde etkinliğin yeni öğrencilere tanıtılması ve tanışma amacıyla bir toplantı düzenlenmiştir.  

Toplantı kapsamında etkinliğin amacı, etkinlik duyuruları için takip edilecek iletişim kanalları, kitap analiz toplantıları, öğrencilerimizin etkinlikten beklentileri gibi konular gündeme alınmış olup önceki sene düzenlenen etkinlik sunumlarından örnekler paylaşılmıştır. Yapılan toplantı doğrultusunda Ekim ayı kitap önerileri alınarak yapılan değerlendirme sonucunda oy çoğunluğuyla Ahmet Ümit- Aşkımız Eski Bir Roman kitabının okunmasına karar verilmiştir.  

 Kitap ile ilgili analiz ve sohbet için  gün, yer ve saat bilgisi daha sonra paylaşılacaktır. Tüm öğrencilerimize duyurulur. Kitabı okurken  okulun sosyal medya hesabını etiketleyebilirsiniz (#HERAYBİRKİTAPOKUYORUZ,  #İNEBOLUMESLEKYUKSEKOKULU ). 

 

pdf eklentiniz yok, ancak pdf dosyasını indirebilirsiniz.