KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ (Ekim 2024)

Okuyan, okuduğunu anlayan, gelecek kuşaklar için okumayı bir yaşam kültürü haline getiren, okumayı öğrenmenin ve sevmenin hatta sürdürülebilir hale getirmenin yaşı olmadığını hedefleyerek okuma alışkanlığı kazandırmak isteyerek "Her Ay Bir Kitap Okuyoruz" etkinliğini 3. yılında da devam etmektedir. Katılan, destekleyen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu kapsamda 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi etkinliğin Ekim ayı kitabı "Sarah JİO-Böğürtlen Kışı" olarak belirlenmiştir. Kitap ile ilgili analiz ve sohbet için gün, yer ve saat bilgisi daha sonra paylaşılacaktır. Tüm öğrencilerimize duyurulur. Kitabı okurken  okulun sosyal medya hesabını etiketleyebilirsiniz (#HERAYBİRKİTAPOKUYORUZ,  #İNEBOLUMESLEKYUKSEKOKULU ).