Kariyer Söyleşileri (Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetçilik)

31.05.2024 tarihinde Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü mezunu Stj. Mali Müşavir Gökhan BAŞ ile Stj. Mali Müşavir Emre MAVİLİ Yüksekokulumuza konuk oldular. Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Oya ÖZDEMİR ve Öğr. Gör. L. Filiz AKGÜÇ tarafından düzenlenen Kariyer Söyleşileri kapsamında Stj. Mali Müşavir Gökhan BAŞ ile Stj. Mali Müşavir Emre MAVİLİ  "Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetçilik" konulu söyleşi gerçekleştirdiler. Yüksekokulumuz öğrencilerimizin de soruları ile birlikte keyifli geçen söyleşinin sonunda konuklara teşekkür plaketi takdim edildi. Öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra karşılıklı iyi niyet dilekleri ve ileride yapılacak işbirliği temennileriyle söyleşi son buldu.