Kariyer Etkinlikleri Eczane Hizmetleri Bölümü Mezun Söyleşileri- I

29.05.2024 tarihinde saat 16:00 da Öğr. Gör. Abdulbaki Akpınar, Öğr.Gör.Selvi Cingöz ve  Öğr.Gör. Gökçe Durmuş'un düzenledikleri, moderatörlüğünü Öğr. Gör. Selvi Cingöz'ün yaptığı "Eczane Hizmetleri Bölümü Kariyer Etkinlikleri Mezun Söyleşileri-I" etkinliği online olarak Zoom üzerinden gerçekleştirildi. Söyleşiye 2022-2023 Dönem Mezunlarından Selçuk AKDURSUN ve Zeynep KARAKÖYLÜ konuşmacı olarak katıldı. Söyleşi mezun öğrencilerimizin  iş arama süreçleri ve  iş yaşamındaki deneyimleri gibi konularda öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulunmasıyla başlayıp ardından öğrencilerimizden gelen soruların cevaplandırılmasıyla devam etti.  Söyleşi, etkinliğin gerçekleştirilmesinde gerekli desteği sağlayan Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yücel ÇETİNCEVİZ’e ve etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkür dileklerimizle sonlandırıldı.