Kariyer Buluşmaları Etkinliği

14.05.2024 tarihinde öğrencilerimizin kariyer gelişimini desteklemek için Öğr.Gör.Kübra TEKAYAK'ın düzenlediği Kariyer Buluşmaları etkinliğinde İnebolu Meslek Yüksek Okulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı 2019-2020 yılı mezun öğrencilerinden Buse GÜLER ve Murat KARLI kariyer yolculuklarını, hangi alanlarda profesyonel çalışma imkanı bulduklarını, sektörde yaşadıkları deneyimleri ve mesleki süreçlerini öğrencilerimizle paylaştılar. Bölüm öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği webinar hem online hem de eşzamanlı sınıf ortamında gerçekleştirildi. Bu etkinliğe destek veren İnebolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Yücel ÇETİNCEVİZ'e, bölüm hocalarımıza ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.