Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

İnebolu Meslek Yüksekokulu Bağımlılıkla Mücadele Voleybol Turnuvası

20-29 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu Birim Öğrenci Temsilcisi Aykan DAĞGÜL ve Ercan ALTINAY tarafından İnebolu Meslek Yüksekokulu Yeşilay Bağımlılıkla Mücadele Voleybol Turnuvası düzenlendi. Turnuva için salon ve ekipman ihtiyacımızı İnebolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü karşıladı.

Öğrencilerimiz tarafından oluşturulan 5 takım turnuvada yer aldı. Turnuva sonunda 1. olan AY YILDIZ TİM takımına Hasan YİĞİT tarafından altın madalya, 2. olan takım ANKA’ya Öğr. Gör. Dr. Mustafa KARGA tarafından gümüş madalya ve 3. olan takım KASIRGA’ya ise Öğr. Gör. Alperen ÇIKIKCI tarafından bronz madalya takdim edildi.

Aynı zamanda maçlarda salon ekipman ihtiyacımızı karşılayan İnebolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Hasan YİĞİT’e, hakem olarak turnuvada yer alan Öğr. Gör. Dr. Mustafa KARGA'ya, Öğr. Gör. Alperen ÇIKIKCI'ya, Öğr. Gör. Abdulbaki AKPINAR'a ve Öğr. Gör. Emir ŞEN’e Teşekkür Belgesi takdim edildi. Turnuvaya oyuncu olarak katılan, çizgi ve score board hakemliği yapan öğrencilerimizin tamamına da Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği turnuva Yüksekokulumuz Yönetimi’ne, eğitimin gerçekleştirilmesinde gerekli desteği sağlayan Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yücel Çetinceviz’e, İnebolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Hasan Yiğit’e ve etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkür dileklerimizle sonlandırıldı.