İlk Yardım Etkinliği

09.12.2023-11.12.2023 ve 23.12.2023-25.12.2023  tarihlerinde İnebolu Halk Eğitim Merkezi'nde  Öğr. Gör. Selvi CİNGÖZ ve Öğr. Gör. Emir Şen aracılığıyla Eczane Hizmetleri Programı ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencilerine "İlk Yardım Eğitimi" düzenlenmiştir.  Halk Eğitim Merkezi'nce görevlendirilen eğitmenler tarafından eğitim kapsamında 'Temel yaşam desteği uygulamaları, Hastanın ve yaralının sağlık durumunun değerlendirilmesi, Kanamalar, Solunum yolundaki tıkanıklıklar, Yaralanmalar, Bilinç Bozuklukları, Hasta ve Yaralının Taşınması vb' konularda bilgilendirme yapılmış ve ilk yardım uygulamaları gösterilmiştir. Talep ettiğimiz eğitimlerin planlanma sürecinde bizlere yardımcı olan İnebolu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebubekir GÖKBULUT'a ve Müdür Yardımcısı Demet EMİR'e teşekkür ederiz.