HER AY BİR KİTAP OKUYORUZ

"İnebolu Meslek Yüksekokulu Eczane Hizmetleri Programı Öğr.Gör.Selvi CİNGÖZ  ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Öğr.Gör.Kübra TEKAYAK   "HER AY BİR KİTAP OKUYORUZ" etkinliği düzenlemektedir. Bu etkinlik ile  okuyan, okuduğunu anlayan, gelecek kuşaklar için okumayı bir yaşam kültürü haline getiren, okumayı öğrenmenin ve sevmenin hatta sürdürülebilir hale getirmenin yaşı olmadığını hedefleyerek okuma alışkanlıkları kazandırılmak istenmektedir. Etkinlik kapsamında her ay seçilen bir kitap okunarak, belirli aralıklarla kitap analizleri yapılacak,kitap hakkında sohbetler gerçekleştirilecektir.Etkinliğe katılmak isteyen öğrenciler her bölüm ve sınıftan seçilen temsilcilerle  iletişime geçebilirler.

Muhaseve ve Vergi Uygulamları Programı: İlayda ÖZ

Eczane Hizmetleri Programı:Selçuk AKDURSUN, Mücahit ÇAKIR