2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı'na yeni başlayan öğrencilerimize yönelik olarak 01.10.2024 tarihinde saat 14:30'da Öğr. Emir ŞEN ve Öğr. Gör. Kübra TEKAYAK tarafından ‘Oryantasyon Eğitimi’ gerçekleştirildi. Eğitimde, Üniversitemizdeki Eğitim-Öğretim süreçleri, bu süreçlerle ilgili mevzuat ve yönetmelikler, ÜBYS ve Microsoft Teams sistemlerinin kullanımı, Üniversitemizin akademik ve sosyal olanakları, akademik ve idari yapılar,  bölüm staj olanakları, yatay geçiş süreçleri ve kariyer planlama basamakları (DGS, Önlisans KPSS vb.) hakkında bilgi verildi.