2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı'nda eğitime başlayan öğrencilerimize yönelik 04.10.2024 tarihinde saat 13:30'da  Öğr. Gör. Oya ÖZDEMİR ve Öğr. Gör. L. Filiz AKGÜÇ tarafından ‘Oryantasyon Eğitimi’ gerçekleştirildi.

Eğitim kapsamında; Üniversitemiz ve yüksekokulumuz tanıtılarak, Eğitim-Öğretim süreçleri, bu süreçle ilgili mevzuat ve yönetmelikler, sınavlar ve not sistemi, derslerin işleyişi, gerekli form ve belgelerin kullanımı, ÜBYS ve Microsoft Teams sistemlerinin kullanımı, mezun istihdam olanakları, yatay geçiş süreçleri,  kariyer basamakları (Dikey Geçiş Sınavı, KPSS önlisans sınavı) ve zorunlu mesleki STAJ ile YÖKAK  "Kurumsal Akreditasyon Programı" (KAP) hakkında öğrencilere kapsamlı bilgiler verildi. Oryantasyon  programı, yüksekokulumuza daha önce gelerek, bağımlılıkla mücadele konusunda eğitim vermiş olan  "Şehit polis memuru Ahmet ŞAHAN" adına saygı duruşunda bulunularak sonlandırıldı.