2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Eczane Hizmetleri Bölümü Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında Eczane Hizmetleri Bölümü'nde eğitime başlayan öğrencilerimize yönelik 01.10.2024 tarihinde saat 11:30'da Öğr. Gör. Abdulbaki AKPINAR, Öğr. Gör. Selvi CİNGÖZ, Öğr. Gör. Gökçe DURMUŞ tarafından ‘Oryantasyon Eğitimi’ gerçekleştirildi. Verilen eğitim kapsamında; Üniversitemizdeki Eğitim-Öğretim süreçleri ve bu süreçlerle ilgili mevzuat ve yönetmelikler, ÜBYS ve Microsoft Teams sistemlerinin kullanımı, Üniversitemizin akademik ve sosyal olanakları ile akademik ve idari yapılar, YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı, Bölüm staj olanakları, Yatay geçiş süreçleri, Kariyer planlama basamakları (DGS, Önlisans KPSS vb.)hakkında gerekli bilgiler verildi.