2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Faaliyetleri Kapsamında Meslek Yüksekokulumuzda Anma Programı Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuzda ‘2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı’ faaliyetleri kapsamında anma programı düzenlendi. Program Öğr. Gör. Gülşen Gündoğdu’ nun, Prof. Dr. Fuat Sezgin’in hayatından ve programın kapsamından kısa bilgilendirme konuşması ile başlatıldı. Daha sonra program kapsamında Prof. Dr. Sezgin’in hayatını konu alan belgesel ve kaynaklarından esinlenerek hazırlanan kısa animasyon gösterileri izletilerek devam ettirildi. Son olarak İstanbul Gülhane Parkı’nda bulunan İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi’ ne ait tanıtım videosu izletilerek program sona erdirildi.

Program, Meslek Yüksekokulumuz öğretim görevlileri ve öğrencileri tarafından ilgi ile izlendi.