Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı

Eczane Hizmetleri Bölümü öğrencilerimizle 12.01.2024 saat 15:00'da Öğr. Gör. Selvi Cingöz tarafından 2023-2024 Güz Dönemi Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantı kapsamında Bölüm Memnuniyet Anketleri'nin sonuçları değerlendirilerek öğrencilerimizin yeni ders dönemi için bölümden ve birimden beklentileri hakkında görüş ve önerileri alındı. Ardından saat 15:20'de Öğr. Gör. Gökçe Durmuş tarafından Eczane Hizmetleri 2. sınıf öğrencilerine DGS ve KPSS Sınavlarına Yönelik Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantı kapsamında sınavlara yönelik genel bilgiler ve konu dağılımları paylaşılarak, atama koşulları, dikey geçiş yapılabilecek bölümler vb konularda bilgiler öğrencilerimizle paylaşıldı. Toplantı öğrencilerimizden gelen soruların cevaplanmasıyla sona erdi.