YAZ OKULUNDAN DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

YAZ OKULUNDAN DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE;

Gerek Meslek Yüksekokulumuzda,  gerekse üniversitemizde  2016-2017 eğitim öğretim yılında yaz okulu açılmayacağından, diğer üniversitelerde yaz okuluna gitmek isteyen öğrencilerimizin;

Yüksek Öğretim Kurulu'nun 25.06.2014 Tarihli ve 2014.21 Sayılı kararları gereği,  İLGİLİ ÖĞRENCİNİN  MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA KAYIT OLDUĞU YILDAKİ PROGRAMLARININ,  YAZ OKULU İÇİN  GİDECEKLERİ  ÜNİVERSİTELERİN  TABAN PUANI YÜKSEK OLAN  PROGRAMINLARINDAN,  bunun yanında,  meslek yüksek okulumuzdaki derslerin AKTS'leri  eş değer veya daha yüksek olan  ve ders içerikleri eşdeğer olan  diğer üniversitelerin yaz okullarından faydalanmaları uygundur.

Her öğrenci, istediği üniversiteden yaz okulu dersi alamayacak olup, bu kriterlere dikkat edilmesi önemle duyurulur.