Yüksekokulumuz İnebolu Devlet Hastanesi'nde

İnebolu MYO Sağlık Kurumları İşletmeciliği 2. sınıf öğrencileri bölüm hocaları ile birlikte 11.12.2019 tarihinde İnebolu Devlet Hastanesi'ne teknik gezi kapsamında hastanenin birimlerini ziyaret etti. Öğrenciler sağlık hizmetlerinin işleyişini yerinde görme imkanı buldukları bu gezi kapsamında idari birimlerinin yanı sıra sterilizasyon, eczane, ameliyathane gibi birimleri de ziyaret etme imkanı buldu. Teknik gezi kapsamında İnebolu Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Süleyman Kılıçarslan ve Müdür Yardımcısı Erdal Tuçer birimler ve hastane işleyişleri hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümü öğrencileri teorik olarak edindikleri bilgileri uygulamada gözlemle fırsatı buldu. Daha sonra makam odasında öğrencilerin sorularını cevaplayan Kılıçarslan, çalışma hayatındaki tecrübelerini sağlık hizmetlerinde istihdam edilecek olan öğrenciler ile paylaştı.

Teknik gezi sonrası İnebolu MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa KARGA, düzenlenen teknik gezide idari personele ve hastane personeline ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür etti.