Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

TEK DERS SINAV DUYURUSU (28 Temmuz 2021)

Sevgili öğrenciler,

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonu itibariyle mezuniyetlerine tek dersi kalan öğrenciler için 28 Temmuz 2021 tarihinde (Çarşamba günü) tek ders sınavı yapılacaktır.

  • Tek Ders Sınavına başvuracak öğrencilerin sitemizde Dökümanlar / Formlar sayfasında bulunan Tek Ders Dilekçesini doldurduktan sonra ıslak imzalı halini ekleri ile birlikte taratarak (PDF formatında) 26 Temmuz 2021 tarihi mesai bitimine kadar (Saat 17:30'a kadar) yüksekokulumuz mail adresine (inebolumyoBu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) göndererek başvuru yapmaları, akabinde dilekçelerin asıllarının Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine kargo yolu ile göndermeleri gerekmektedir. ( Aynı zamanda başvuruları yüksekokulumuza gelerek yüzyüze de gerçekleştirebilirsiniz.) 

NOT: 27 Temmuz 2021 tarihinde saat 17:00'dan sonra tek ders sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi ve sınavlara ilişkin bilgiler resmi web sitemizde yayınlanacaktır.