Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

"Serbest Eczacılıkta SUT ve Medula Uygulamaları" KONULU SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

'Yüksekokulumuz Eczane Hizmetleri Bölümü Öğretim Görevlileri Abdulbaki Akpınar, Selvi Cingöz tarafından 30.11.2022 tarihinde söyleşi etkinliği düzenlendi.  

Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Botanik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Leyla Güven’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Serbest Eczacılıkta SUT ve Medula Uygulamaları’ konulu söyleşi, online olarak gerçekleştirildi. 

Dr. Öğr. Üyesi Leyla Güven’in akademik tanıtımıyla başlayan söyleşi etkinliği, Serbest eczacılıkta Medula uygulamaları, ilgili SUT bilgisinin anlatımı, Medula Sistemi’ne reçete girişi, rapor işlenmesi, renkli reçetelerde yapılması gerekenler vb şeklinde devam eden konuların ve katılımcılarımızın sorduğu soruların Dr. Öğr. Üyesi Leyla GÜVEN tarafından anlatılması ve cevaplanmasıyla devam ettirildi. 

Üniversitemiz öğrencilerinin, Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği söyleşi; bizlerle değerli bilgilerini paylaşan Dr. Öğr. Üyesi Leyla Güven’e, Yüksekokulumuz Yönetimi’ne, söyleşinin gerçekleştirilmesinde gerekli desteği sağlayan Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yücel Çetinceviz’e ve etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkür dileklerimizle sonlandırıldı.  

Söyleşinin ardından etkinliğimize konuşmacı olarak katılan Dr. Öğr. Üyesi Leyla Güven’e Yüksekokulumuz tarafından hazırlanan ‘Teşekkür Belgesi’ takdim edildi. '