DUYURU (Belge Talepleri Hakkında)

Üniversitemiz Genel Sekreterliği’nden gelen 06.08.2021 Tarihli ve E-80404136-060.99-2100051182    Sayılı yazıya istinaden; Rektörlük olarak TSE EN ISO 9001/2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesinin  alınabilmesi için Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü web sayfasında "Belgeler" başlığı altında yayımlanan dokümanların kullanılması gerekmektedir.

Mesela bir öğrencimiz Birimimizden bir belge isteyecekse, ilgili dilekçesini, aşağıdaki formata uygun olarak yazacaktır.

Hem yukarıdaki adreste yer alan Belgeler incelenebileceği gibi, kolaylıkla bulunması açısından,  FORMLAR ve GÖREV TANIMLARI bölümleri de ayrıca Birimimiz Web Sitesine yüklenmiştir.

Akademik ve idari personellerimizle tüm öğrencilerimizin bu günden itibaren gereken hassasiyeti göstermeleri önemle duyurulur.