Araştırmacı-Yazar Mehmet Fatih ÇITLAK Üniversitemizde

Üniversitemiz tarafından düzenlenen Araştırmacı Yazar Mehmet Fatih ÇITLAK`ın konuşmacı olarak katıldığı “İnsan ve İrfan” konulu konferans, Bilgehan Bilgili Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda insan ve irfan kavramları üstüne konuşmalarını gerçekleştiren Mehmet Fatih Çıtlak, Hazreti Muhammed ve İslam tarihinden örnekler vererek, irfan sahibi kâmil insan olma sürecinden bahsetti.

Öğrencilerimizin ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, “Bu akşam bizlere insan olmanın esasına dair her birimizin hatırında kalacak değerli bir sohbet gerçekleştiren, yaratılmışların en şereflisi olan bizlere dair hatırlatmalarda bulunan hocamıza hem şahsım adına hem de burayı dolduran öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından Rektörümüz, M. Fatih Çıtlak’a hediye takdiminde bulundu.

Programın ardından M. Fatih Çıtlak, kitaplarını imzaladı ve okurları ile sohbet etti.